Supa indiană picantă Lentil Dhal de la Adventure Menu, cu ghimbir, ardei iute și coriandru este sursa perfectă de energie pentru expedițiile montane de iarnă.
Informații despre produs
Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.
Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.
Supa indiană picantă din linte Dhal de la Adventure Menu preprarată cu ghimbir, chilli și coriandru este sursa ideală de energie pentru drumețiile de iarnă la munte. Colecția Lightweight de la Adventure Menu oferă o gamă variată de mâncare deshidratată, cu greutate redusă și dimensiune compactă, un gust delicios și valori nutriționale optime. Sistemul pentru apă din interiorul recipientului permite turnarea unor cantități precise, iar cele 2 niveluri detașabile ale ambalajului oferă un acces optim în partea inferioară. Peste mâncare se poate turna apă fierbinte (8-10 min pentru felul principal de mâncare) sau apă rece pentru utilizarea sacului special de încălzire Zipper-bag (nu este inclus) sau a capsulei de autoîncălzire (nu este inclusă - aprox. 25 min.)
Atenție: poate conține urme de gluten.
Caracteristicile supei de linte dhal:
preparare simplă
greutate redusă - doar 77 g (înainte de preparare)
"mâncarea de la Adventure Menu este foarte practică nu doar datorită modului simplu de preparare, ci și a ambalajului practic, cu volum mic și greutate redusă. În timpul călătoriilor cu siguranță veți aprecia o mâncare caldă, pe care o veți prepara în doar câteva minute. Mâncarea este delicioasă, iar brandul oferă o gamă variată de feluri principale de mâncare. Dacă nu vreți să luați cu dvs. un set de oale și o butelie, mâncarea poate fi încălzită cu ajutorul sacilor cu autoîncălzire. Produsele nu au nici un dezavantaj, doar aș sfătui producătorii să adauge pe ambalaj un mic text: ”Sugestie de servire”, deoarece fotografia de pe ambalaj nu corespunde cu aspectul mâncării din plic, însă gustul este delicios.”
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.