Cafetiera manuală outdoor cu picurare nu are sursă de alimentare, urmând tradiția nomadă de a face cafea.
Informații despre produs
Wacaco este o companie startup fondată în 2013 în Hong Kong. Inițial, un proiect personal al lui Hugo Cailleton, fondatorul și designerul industrial al companiei, a apărut ca urmare a unei dezamăgiri cu un espresso prost la un hotel în timpul unei călătorii de afaceri.
Cafetiera manuală outdoor Pipamoka are un design patentat, completat de un mecanism inovator care creează vidul necesar pentru prepararea băuturii, care este apoi extrasă direct într-un recipient termoizolat detașabil care păstrează cafeaua caldă timp de câteva ore. Pipamoka contribuie la protejarea mediului prin utilizarea unui microfiltru permanent, care permite, de asemenea, păstrarea aromei unice a boabelor de cafea folosite. Setul include mașina de cafea și ambalajul textil. Pentru a prepara o cafea delicioasă prin picurare în aparatul de cafea Pipamoka, este nevoie doar de apă caldă și cafea măcinată grosier. Ușor de curățat după utilizare.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.