Aragazul Primus Tupike Stove cu aprindere piezo vă permite să gătiți chiar și în condiții de vânt puternic datorită capacului și brațelor laterale.
Informații despre produs
Primus este companie suedeză fondată în 1892 de către J.V. Svenson în Stokholm. De la bun început, activitatea sa principală a fost producerea de aragazuri și tot ceea ce ține de gătit în natură. Primus deține numeroase premii pentru produsele sale și deține, de asemenea, o serie de brevete. Compania își livrează bunurile în întreaga lume și este folosită atât de profesioniști, cât și de amatorii activităților outdoor.
Aragazul Tupike Stove de la compania suedeză Primus combină avantajele gătitului în aer liber cu portabilitatea și manevrarea ușoară. Este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar șipcile din stejar asigură o bună stabilitate și îl protejează de uzură. Cele două arzătoare separate sunt ușor de aprins cu ajutorul brichetei piezoelectrice încorporate. Barele paralele sunt fabricate din aliaj de aluminiu, ceea ce garantează o distribuție excelentă a căldurii. Sub acestea este o placă cu suprafata antiaderenta care facilitează întreținerea și curățarea. Protecția perfectă împotriva vântului este asigurată de capacul și pereții laterali cu sistem de blocare inovator.
Stabilitatea maximă în timpul gătitului este asigurată de picioarele pliabile din oțel inoxidabil, care se blochează atunci când sunt înclinate. Pentru a facilita transportul, aragazul este echipat cu un mecanism de blocare cu arc care menține regulatorul în poziție în timpul transportului. În ciuda dimensiunilor sale mici, are performanțe foarte bune.
Aragazul este compatibil cu cartușele de gaz Primus: 100 g, 230 g și 450 g.
Caracteristicile aragazului Tupike Stove:
design elegant cu elemente din lemn
aragaz de camping robust și stabil pentru toate condițiile
pentru până la 10 persoane
aprindere piezo
capac si pereți laterali - protecție împotriva vântului
Prin apăsarea butonului de pe aragaz, se creează un impuls de tensiune și apoi scânteia aprinde gazul eliberat. Un sistem ușor care elimină nevoia de a transporta chibrituri sau o brichetă.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.