Arzătorul Jetboil Zip simplu și fiabil de la Jet Boil este conceput pentru a pregăti băuturi calde și mese instantanee în excursiile dvs. de vizitare a obiectivelor turistice.
Informații despre produs
Compania americană Jet Boil, înființată în anul 2001 de către doi călători Dwight Aspinwill și Perry Dowstem, este specializată la aragaze și accesorii pentru acestea și în general, pentru produse de gătit și de alimentare, chiar și în cele mai extreme condiții. După multe experimente unde petreceau timp alternativ la expediții după care în laborator, în anul 2003 a luat ființă Personal Cooking System, un sistem sofisticat de gătit cu un patentat FluxRing (schimbător de căldură) și aragaz care folosea căldură maximă pentru fierbere și pierdere de căldură minimă, cu un container integrat și un capac izolator.
În sistem sunt o gamă largă de opțiuni de expansiune.
Cuptorul Jetboil Zip™ Carbon Hiking este partenerul ideal pentru camping și drumeții. Setul Zip este o versiune mai simplă a modelului Flash. Cazanul aduce o jumătate de litru de apă la fierbere în două minute și jumătate, indiferent de vreme.
Modelul Zip™ conține cartușe de 100 g. Arzătorul este echipat cu un regulator și conectat la baionetă la vasul de gătit pentru a asigura eficiența maximă și viteza de gătit. Stabilitatea este asigurată de un trepied. Capacul din plastic servește perfect ca o cană de măsurare cu o linie de măsurare și ca o cană. Întregul set se depozitează în siguranță într-o husă izolantă din neopren, echipată cu un suport pentru tacâmuri, ideal pentru tacâmurile compacte Jetboil Jetset.
Principalele avantaje ale Jetboil Zip™ Carbon:
o jumătate de litru de apă fierbe în două minute
întregul set poate fi ascuns într-un singur capac
ideal pentru toate condițiile meteorologice
capac cu deschidere pentru a turna ușor și a bea direct din recipient
reductor pentru alte tipuri de recipiente în formă pliată (accesoriu opțional)
conține cartușe de 100 g
arzător cu reglare
trepied pentru stabilitate
capac izolator din neopren cu suport pentru tacâmuri
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.