Pregătiți masa perfectă din mers. Cu aragazul pe gaz Brunner Devil Kookmaster 50 din oțel inoxidabil este floare la ureche.
Informații despre produs
BRUNNER a urmărit întotdeauna tendințele pieței cu mare profesionalism și entuziasm personal. Datorită actualizării constante a producției și a gamei, a standardelor tehnice ridicate și a proceselor auto-definite (dezvoltare, design, achiziția de materiale), garantează calitatea, originalitatea și valoarea pe termen lung a produselor. Gama extinsă include în prezent peste 3000 de articole și oferă produse specifice pentru activități outdoor, agrement și drumeții.
Aragazul pe gaz Devil Kookmaster 50 de la Brunner este alegerea perfectă pentru camping, cabană sau grădină pentru a vă ajuta să pregătiți masa sau cafeaua perfectă. Manopera de precizie este completată de oțelinoxidabil Inox de înaltă calitate și aprindere piezoelectrică, care face ca aprinderea aragazului să fie ușoară și fără cusur. Puteți utiliza două arzătoare de 2400 W pentru gătit, care pot fi controlate la infinit de două butoane rotative. Aragazul este inclus într-o cutie de transport la îndemână, care îl face ușor de transportat și depozitat. Capacul carcasei servește, de asemenea, ca un ecran la îndemână pentru a proteja flacăra de vânt.
Principalele avantaje:
aragaz cu 2 plăci
aprindere piezoelectrică
piciorușe antiderapante din cauciuc
control ușor
corp din oțel inoxidabil
capacul servește drept paravan
depozitat într-o geantă de transport practică
Parametri:
putere: 2 × 2400 W
presiune: 50 mbar
material: oțel inoxidabil
greutate: 3,6 kg
Avertisment important:
Pentru conectarea la o butelie PB de 5 și 10 kg este necesar să cumpărați un regulator de presiune a gazului de 50 mbar cu furtun
Pentru conectarea la o sticlă PB de 2 kg, trebuie achiziționată osupapă de siguranță suplimentară !
Kiturile de conectare nu sunt incluse, iar aragazul nu va funcționa fără ele!
Prin apăsarea butonului de pe aragaz, se creează un impuls de tensiune și apoi scânteia aprinde gazul eliberat. Un sistem ușor care elimină nevoia de a transporta chibrituri sau o brichetă.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.