Mâncarea clasică de vară la foc de tabără într-o adaptare modernă de la renumita companie de Expres menu vă va încânta cu gustul său delicios.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncare tradițională cehă cu bucăți de carne de vită de prima mână fierte pe o bază de ceapă cinstită cu paprika dulce din meniul Expres. Sosul este perfect condimentat cu usturoi, maghiran și piper. Tocănița de vită nu conține gluten, conservanți sau alergeni.
Principalele avantaje ale Expres menu:
pregătire ușoară
termen lung de valabilitate fără refrigerare (depozitare între +1 și +30 °C)
gătite cinstit și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți, coloranți
fără gluten
fabricate din ingrediente non-GMO
Număr de porții: 2
Conținut: carne 130 g, total 600 g
Depozitați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore.
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: carne de vită (21%), apă potabilă, ceapă, ulei de floarea soarelui, făină de porumb, făină de orez, piure de roșii (roșii, apă, zahăr), usturoi, paprika, sare, chimen, piper măcinat, maghiran
Informații privind alergiile: produsul nu conține alergeni.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
353,2 kJ / 84 kcal
Grăsimi
3,1 g
Acizi grași saturați
1,59 g
Zaharide
6,1 g
Zahăr
0,9 g
Proteine
7,9 g
Sare
0,85 g
Pregătirea supei:
Pe aragaz: se răstoarnă conținutul pungii într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2 până la 3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot reîncălzi alimentele punând plicul în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic, datorită formei plicului. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.