Vă este poftă de un sos delicios de ciuperci, însă nu aveți ingredientele necesare? Firma Expres Menu a pregătit această mâncare cu carne de porc și ciuperci special pentru aceste ocazii.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea delicioasă de la Expres menu este alegerea ideală pentru toți cei care iubesc ciupercile. Sosul din ciuperci Champignon cu smântână se combină perfect cu carnea gustoasă de porc. Acest fel de mâncare va fi și pe gustul celor mici, motiv pentru care nu va fi nevoie să pregătiți 2 feluri separate. Mâncarea sterilizată este ideală pentru camping, călătorii sau mersul la cabană.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți
fără gluten
din ingrediente naturale
număr de porții: 2
conținut: carne 130g, total 600 g
după deschiderea pachetului a se stoca în frigider maxim 48 ore
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: pulpă de porc (31%), lapte, smântână, ciuperci, ceapă, ulei de floarea-soarelui, făină de porumb, făină de orez, unt, sare, chimen, piper
Informații alergenice: produsul conține lactoză
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
458 kJ / 109 kcal
Grăsimi
6,4 g
Acizi grași saturați
2,6 g
Zaharide
5,8 g
Zahăr
2,1 g
Proteine
7,2 g
Sare
0,75 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.