Delicatețea tradițională cehă în formă sterilizată fără conservanți și gluten este gata să ajungă pe masa dvs. în câteva minute.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Unul dintre cele mai faimoase sosuri poate fi acum savurat oriunde în câteva momente, în plus, puteți alege garnitura preferată. Acest fel de mâncare din Expres menu cunoscutei companii Expres menu este preparat din bucăți suculente de pulpă de pui înăbușită pe o bază de ceapă, cu un sos de paprika care este înmuiat pentru un gust și mai bun cu smântână.
Principalele avantaje ale Expres menu Pui pe paprika:
pregătire ușoară
felul de mâncare nu conține o garnitură
fabricate din ingrediente non-GMO
gust delicios
termen lung de valabilitate fără refrigerare (depozitare între +1 și +30°C)
gătite cinstit și sterilizate în pungi practice fără conservanți, coloranți și gluten
număr de porții: 2
conținut: carne 130 g, total 600 g
păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente:
carne din coapse de pui (31 %), lapte, smântână, bulion de vită (apă, carne de vită și oase), ceapă, ulei de rapiță, făină de orez, făină de porumb, sare (sare gemă, iodat de potasiu), paprika măcinată.
Informații despre alergii:
lapte, smântână
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
354,5 kJ / 85 kcal
Proteine
7,0 g
Grăsimi
4,50 g
Zaharide
4,10 g
Zahăr
0,3g
Sare
0,88 g
Pregătirea supei:
Pe aragaz: se răstoarnă conținutul pungii într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2 până la 3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot reîncălzi alimentele punând plicul în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic, datorită formei plicului. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.