Ciolanul de porc marinat a devenit un clasic care nu trebuie să lipsească de pe masa nimănui.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Ciolanul de porc fără os este marinat într-un amestec de sare, usturoi și condimente. Deja vă este poftă? Cu siguranță mâncarea de la Expres Menu va fi pe placul dvs. Ciolanul de porc poate fi consumat rece sau cald, însă ideal este pe grătar - este îndeajuns să fie lăsat doar 10-15 minute pentru a se încălzi și a prinde o crustă delicioasă.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
adecvată pentru dietă SCD (Special Carbohydrate Diet)
nu conține garnitură
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
gust irezistibil
număr de porții: 2
din ingrediente naturale
greutate totală: 600 g
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: ciolan de porc fără os (99 %), sare, usturoi, chimen, piper, chilli
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
1367 kJ / 327 kcal
Grăsimi
25,9 g
Acizi grași saturați
7,0 g
Zaharide
0,1 g
Zahăr
0 g
Proteine
17,4 g
Sare
0,99 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.