Supa copioasă de cartofi de la renumita companie Expres menu este potrivită și pentru vegetarieni și vegani.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supa de cartofi gustoasă poate fi servită și ca fel principal. Cartofii sunt foarte sățioși, mai ales datorită conținutului lor ridicat de carbohidrați. Supa conține numai ingrediente de înaltă calitate, nemodificate genetic. Gustul supei este dominat de legume rădăcinoase și condimente.
Principalele avantaje ale meniului Express:
numărul de porții: 2
conținut: total 600 g
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gust delicios
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără gluten
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: apă, cartofi (8%), amestec de legume pentru supă (morcovi, mazăre, conopidă, broccoli, kale, kohlrabi), făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, ceapă, usturoi, sare (sare grunjoasă, iodat de potasiu), măghiran, piper, chimen.
Informații privind alergiile:
fără alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
165 kJ / 39 kcal
Acizi grași saturați
0,43 g
Proteine
0,9 g
Grăsimi
1,3 g
Glucide
6 g
zahăr
0,5 g
Sare
1,14 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.