Unul dintre cele mai vândute produse de la compania Expres menu? Exact această supă de gulaș pentru doi!
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supaeste potrivită pentru zilele mai reci, când care te încălzește și te simți sătul. Gustul caracteristic al supei este dată de o tocană excelentă de carne de vită, usturoi, ceapă și condimente. Alimentele sunt făcute fără gluten, alergeni și conservanți artificiali.
Avantajele mâncării Expres menu:
numărul de porții: 2
conținut: total 600 g
pregătire ușoară
timp de consum mare fără răcire (depozitare +1 până la + 30 ° C)
gust minunat
din materii prime nemodificate genetic
gătite și sterilizate în saci practici fără utilizarea de conservanți, coloranți
fără gluten
Garanție extinsă 36 luni.
Ingrediente apă potabilă, carne de vită, cartofi, ceapa, porumb, faina de orez, sare, ulei de floarea soarelui, piper, usturoi, piper, chimen, maghiram
Informație pentru alergici:produsul nu conține alergeni
Tabel de nutriție:
Valoare nutrițională
la 100 g
la porție
Valoarea energetică
211 kJ
644 kJ
Proteină
2,5 g
7,6 g
Grăsimi
2,2 g
6,7 g
Hidrati de carbon
5,1 g
15,6 g
Zahăr
< 0,5 g
< 1,5 g
Sare
1,0 g
3,1 g
Sodiu
0,2 g
0,7 g
Acizi grași nesaturați
0,88 g
2,58 g
Pregătirea mâncării:
La aragaz: rotiți conținutul plicului într-o oală și încălziți amestecând treptat la căldură scăzută timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: scoateți alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute la 700W.
În apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în ciainicul din camera de hotel. În natură, puteți utiliza apă caldă pentru a încălzi, utilizați auto-încălzire dacă este necesar.
Pregătirea preparatelor alimentare în cianic (cz):
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.