Pentru toți iubitorii de sos de roșii care nu doresc să petreacă ore întregi la aragaz, există un sos de roșii Expres menu cu carne de vită plin de ingrediente excelente!
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Aveți poftă de un sos de roșii onest și cremos, dar nu aveți suficient timp sau dorința de a găti cu el? Mâncarea de la producătorul Expres menu va satisface chiar și cele mai înfometate palate! Felii cinstite de carne slabă de vită combinate cu sos de roșii dulce-acrișor vor încânta pe toată lumea. Chiar și copiilor le va plăcea mâncarea. În plus, acest sos nu conține conservanți artificiali, coloranți sau gluten! În plus, este fabricat numai din ingrediente fără OMG.
Principalele avantaje ale Expres menu:
pregătire ușoară
număr de porții: 2
fără gluten
fără atașament
conținut: carne 130 g, total 600 g
termen lung de valabilitate fără refrigerare (depozitare între +1 și +30°C)
gătite cinstit și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți, coloranți
alimente sterilizate echilibrate
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: carne de vită (21%), apă potabilă, piure de roșii (roșii, apă, zahăr), ceapă, morcov, făină fără gluten (făină de porumb, făină de orez), ulei de floarea soarelui, zahăr, țelină, pătrunjel, lămâie, sare, condimente sălbatice
Informații privind alergiile: produsul conține țelină
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
376,3 kJ / 90 kcal
Grăsimi
2,3 g
Acizi grași saturați
0,51 g
Zaharide
7,83 g
Zahăr
4 g
Proteine
9,3 g
Sare
0,9 g
Pregătirea supei:
Pe aragaz: se răstoarnă conținutul pungii într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2 până la 3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot reîncălzi alimentele punând plicul în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic, datorită formei plicului. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.