Mâncarea tradițională rusească a devenit foarte populară și peste hotarele Rusiei. Această mâncare nu conține gluten.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Firma Expres menu a preparat mâncarea rusească într-un pachet compact, pe care îl puteți avea mereu la îndemână. Carnea de calitate de vită tăiată sub formă de tăiței este fiartă cu smântână și ciuperci și condimentată cu un sos de roșii. Bucurați-vă de această mâncare delicioasă fără conservanți, gluten sau ingrediente modificate genetic.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
fără gluten
gust delicios
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
fără garnitură
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți
din ingrediente naturale
număr de porții: 2
conținut: carne de vită 130g, total 600 g
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: pulpă de vită (31%), apă potabilă, ciuperci, smântână, ceapă, ulei de floarea-soarelui, făină de orez, făină de porumb, sos de roșii (roșii, apă potabilă, zahăr), unt, lămâie, sare, piper.
Informații alergenice: produsul conține lactoză
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
340,3 kJ / 81 kcal
Grăsimi
4,8 g
Acizi grași saturați
0,67 g
Zaharide
1,9 g
Zahăr
0,25 g
Proteine
7,7 g
Sare
0,77 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.