Supa de varză cu cârnați de la firma Expres Menu este ideală pentru zilele răcoroase.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea de la Expres Menu are un gust bogat și delicios. Gustul excelent al verzii murate se combină ideal cu cârnăciorul delicios. Această supă poate fi servită și ca fel principal de mâncare.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
număr de porții: 2
conținut: aprox. 600 g
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gust delicios
din ingrediente naturale
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți
fără gluten
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: apă, varză murată (13%) (varză albă, apă, sare, chimen), cârnați de porc 4% (carne de porc 86%, apă, amidon de cartofi, sare, proteine de porc, condimente), smântână, ceapă, făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, usturoi, sare (sare grunjoasă, iodat de potasiu), boia de ardei, piper, foi de dafin.
Informații alergenice:produsul conține lactoză
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
251 kJ / 60 kcal
Acizi grași saturați
1,52 g
Proteine
1,2 g
Grăsimi
4,3 g
Zaharide
4,2 g
Zahăr
0,5 g
Sare
1,2 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.