Ați gustat vreodată mâncare tipică din Cehia? Carnea de curcan cu varză călită de la Expres menu este alegerea potrivită.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Carnea de curcan cu varză de la brandul cehesc Expres menu este felul de mâncare ușor, rapid de preparat și foarte gustos. Nu conține conservanți și nici ingrediente modificate genetic. Un pachet conține 300g, cantitate optimă pentru 1 porție. Mâncarea nu trebuie stocată la rece. Temperatura ideală de depozitare este de 1-30°C.
Caracteristicile mâncării Expres menu:
preparare simplă și rapidă
conține 1 porție - 300g
produs cehesc de calitate
nu conține conservanți
nu conține alergeni - produs adecvat pentru persoanele cu boala celiacă
preparat în conformitate cu dieta SCD (Special Carbohydrate Diet)
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente:: varză albă 60%, carne de curcan 33%, ceapă, ulei de rapiță, sare, chimen.
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
416 kJ / 99 kcal
Acizi grași saturați
1 g
Proteine
8,5 g
Grăsimi
4,5 g
Zaharide
6,8 g
Zahăr
3 g
Sare
1,25 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.