Mâncarea tradițională thailandeză Expres Menu cu curry galben și tofu este preparată conform rețetei originale (2 porții). Nu irosiți timpul cu prepararea mâncării în timpul călătoriilor.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea tradițională thailandeză Expres Menu cu curry galben și tofu este preparată conform rețetei originale (2 porții). Sosul cremos și ușor picant din lapte de cocos este servit împreună cu cel mai bun tofu și vinete aromate. Nu irosiți timpul cu prepararea mâncării în timpul călătoriilor și bucurați-vă de o mâncare de calitate, fără conservanți, fără gluten de la Express Menu.
Caracteristici principale:
preparare simplă
mâncarea nu conține garnitură
din ingrediente naturale
gust delicios
fără garnitură
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
număr de porții: 2
după deschiderea pachetului a se stoca în frigider maxim 48 ore
Ingrediente:
tofu alb (16,7%) (soia, sare de mare Nigari), vinete, ceapă, lapte de cocos (nucă de cocos, apă), zahăr din trestie, pastă de curry galben (4,2%) (20% ardei iute roșu uscat, iarbă de lămâie, usturoi, sare, șalotă, galanga, curcuma, scorțișoară, mac, coriandru, chimen), suc de lime, făină de orez, făină de porumb, coriandru, ulei de susan, sare grunjoasă, busuioc.
Informații alergenice: conține soia, ulei de susan.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale pentru 100g
Energie kJ:
508,3
Energie kcal:
120
Grăsimi:
7,0 g
Acizi grași saturați:
5,2 g
Zaharide:
10,4 g
dintre care zahăr:
6,4 g
Proteine:
4,0 g
Fibre:
1,1 g
Sare:
0,8 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi.
A se presa ambalajul cu garnitura înainte de servire.
Stocare: Depozitați la o temperatură între +1 °C și +30 °C. Produsul desfăcut se păstrează în frigider și se consumă în maxim 48 ore. Durata minimă de valabilitate: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.