Expres menu KM Gulaș de vită cu cartofi copți este un preparat clasic de vară pentru focul de tabără într-o notă modernă. Toată lumea va fi încântată de gustul excelent.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea gătită KM conține Gulaș de vită cu cartofi copți de la producătorul Expres Menu. Conține bucăți slabe de carne de vită înăbușite în sos pe bază de ceapă cu ardei dulce, asezonate cu usturoi și măghiran, însoțite de cartofi copți. Tocana de vită nu conține gluten, conservanți sau alergeni. Acum și ca meniu complet, care include o mâncare gata preparată cu o garnitură.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără gluten
fabricate din ingrediente non-GMO
numărul de porții: 1
Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore.
Ingrediente: cartofi (40 %), față de vită (24 %), bulion de vită (apă, carne de vită și oase), ceapă, ulei de rapiță, făină de orez, făină de porumb, piure de roșii (apă, piure de roșii, sare), sare grunjoasă, paprika măcinată, usturoi, măghiran, chimen, piper.
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni.
Pregătire alimente:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Presați punga cu garnitură înainte de servire.
Depozitare: A se păstra la o temperatură cuprinsă între +1 °C și +30 °C. Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore. Termen minim de valabilitate până la: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.