Mâncare tradițională preparată într-un timp scurt. Vă prezentăm felul de mâncare cu linte și cârnați de la Express Menu.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea preparată KM Linte cu cârnați de la Express Menu este felul principal de mâncare care se prepară rapid și are un gust excelent. Amestecul picant de linte cu legume conține nutrienți și este o sursă ideală de proteine. Cârnatul este preparat fără conservanți și gluten. Poate fi servit ca fel principal, garnitură sau rece, ca o salată. Este preparat din ingrediente de calitate nemodificate genetic, nu conține gluten, lapte, este fără amidon și zahăr, coloranți și conservanți.
Caracteristici principale:
preparare simplă și rapidă
produs adecvat pentru persoanele cu boala celiacă
preparat în conformitate cu dieta SCD (Special Carbohydrate Diet)
1 porție
fără conservanți artificiali și coloranți
fără zahăr sau amidon suplimentar
din ingrediente nemodificate genetic
produc cehesc
Ingrediente: linte (40,5 %), cârnați de porc (30 %) (carne de porc 86 %, apă, amidon de cartofi, sare, proteine de porc, condimente), legume rădăcinoase (morcov, păstârnac, țelină), roșii, ceapă, ulei de rapiță, sare grunjoasă, piper, pudră de curry, ardei iute.
Informații alergenice: produsul conține țelină.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
600 kJ / 143 kcal
Acizi grași saturați
1,8 g
Proteine
10,2 g
Grăsimi
6,0 g
Zaharide
10,2 g
Zahăr
0,8 g
Sare
0,7 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
A se presa ambalajul cu garnitura înainte de servire.
Stocare: Depozitați la o temperatură între +1 °C și +30 °C. Produsul desfăcut se păstrează în frigider și se consumă în maxim 48 ore. Durata minimă de valabilitate: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.