Mâncarea tradițională cehă Expres Menu KM Pui cu ardei cu paste în formă sterilizată, poate fi acum savurată oriunde în câteva momente.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea gătită KM conține Pui cu ardei și paste de la producătorul Expres Menu poate fi savurată în câteve momente, Bucățile suculente de carne de pui se fierb până se înmoaie într-un sos pe bază de ceapă cu ardei dulce și smântână. Garnitura este fusilli din făină de orez. Unul dintre cele mai faimoase sosuri poate fi acum savurat oriunde, în doar câteva clipe. Acum și ca meniu complet, care include o mâncare gata preparată cu o garnitură.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
gust delicios
cu garnitură
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
numărul de porții: 1
Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore
Ingrediente:
fusilli (40 %) (făină de orez, amidon de tapioca, sare, turmeric), carne de pulpă de pui (24 %), supă de pasăre (apă, carne și oase de pasăre), lapte, smântână, ceapă, ulei de rapiță, făină de orez, făină de porumb, sare grunjoasă, boia de ardei (0,5 %).
Informații privind alergiile:
lapte, smântână
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
Energie
421 kJ / 100 kcal
Proteine
6,0 g
Grăsimi
2,2 g
Glucide
14 g
zahăr
0,7 g
Sare
0,8 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Presați punga cu garnitură înainte de servire.
Depozitare: A se păstra la o temperatură cuprinsă între +1 °C și +30 °C. Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore. Termen minim de valabilitate până la: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.