Răsfățați-vă acasă cu gustul cărnii tocate prăjite, condimentată ușor, cu sos de roșii, cu ceapă prăjită și un pic de oregano.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea sterilizată pregătită de producătorul Expres Menu, este preparată fără conservanți și numai din cele mai bune ingrediente, potrivită pentru pasionații de spaghete care nu doresc să facă acasă sosul de casă, dar care doresc totuși o hrană sănătoasă, făcută din ingrediente de calitate, fără materii prime nemodificate.
Principalele avantaje ale meniului Express:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără garnitură
numărul de porții: 2
fabricate din ingrediente non-GMO
gust delicios
conținut: carne 130 g, total 600 g
A se păstra într- uscat și întunecat, la o temperatură sub +30 °C.
Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore
garanție 10 de ani
Ingrediente: carne de umăr de porc (31%), ceapă, făină de orez, făină de porumb, lecho (roșii, ardei, ceapă), ulei de floarea-soarelui, piure de roșii (roșii, zahăr, sare), sare, piper, oregano
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
Energie
354,1 kJ
Proteine
7,60 g
Grăsimi
3,80 g
Glucide
5,00 g
zahăr
0,9 g
Sare
0,9 g
Acizi grași saturați
1,24 g
Prepararea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.