La dispoziția tuturor amatorilor de alune și cereale care nu au timp să gătească! Oferim un mic dejun delicios, sănătos și bogat în proteine, gata în doar 5 minute. 7-8 porții.
Informații despre produs
Sens este o marcă cehă care încearcă să facă din greieri un aliment obișnuit. Acesta oferă două tipuri de batoane cu făină de greieri. Batonul Energy este o gustare echilibrată, plină de fructe, fibre și proteine. Este util mai ales într-o zi de lucru aglomerată, când ai nevoie de un impuls. Este o gustare dulce pentru care nu trebuie să te simți vinovat. Batonul de proteine conține 20 g de proteine de înaltă calitate, multe grăsimi sănătoase și un conținut minim de carbohidrați. Este excelent după exerciții fizice pentru a ajuta la recuperarea musculară. Vei fi surprins cât de bine poate combate foamea, mai ales dacă ai ratat prânzul.
Se poate începe ziua cu un mic dejun cu proteine bune Sens. Este gata în scurt timp, dar are un gust grozav și este hrănitor. A fost îndulcit cu zahăr natural din trestie de zahăr panela și nu conțin aditivii chimici și artificiali. Spre deosebire de majoritatea celorlalte mic dejunuri bogate în proteine, este ușor de digerat, deoarece nu conține lapte, soia sau gluten.
Micul dejun Sens Alune de pădure (400 g)conține alimente de calitate, inclusiv ovăz germinat, quinoa roșie germinată și, bineînțeles, o doză bună de alune de pădure. Beneficiază de un nou ambalaj. 100% compostabile în doar 60 de zile, realizate din hârtie reciclată, imprimate cu cerneluri ecologice și sigilate cu lipici din reziduuri de trestie de zahăr. Pentru că ne pasă de planeta noastră! Aceste ingrediente conțin substanțe nutritive, sunt foarte bune de digerat și garantează sațietate. Micul dejun ideal bogat în proteine - și pentru dezvoltarea musculară.
Cum să pregătiți un mic dejun simplu?
se toarnă apă caldă
se așteaptă 5 minute
se poate aromatiza în funcție de propriile fantezii
Mic dejun cu fulgi de ovăz germinat și quinoa cu făină de greieri- Alune: fulgi de ovăz germinat (60%), făină de greieri (Acheta Domesticus) (10%), fulgi de quinoa roșie germinată uscată (9%), panela, pudră de orez (pudră de sirop de orez, amidon de orez, făină de orez), alune de pădure (3,5%), sare de mare, aromă naturală.
Consumul de greieri poate provoca o reacție alergică la persoanele alergice la moluște, crustacee sau acarieni. Poate conține urme de nuci, soia, susan, lapte și ouă.
Nu conține îndulcitori artificiali. Am îndulcit-o cu îndulcitor natural nerafinat panela. Panela este preparată din suc de trestie de zahăr crud fiert și este folosită în mod tradițional în America Latină.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.