Lada frigorifică cu compresor GoSun Chill cu un volum de 40L este un sistem de refrigerare/înghețare portabil, accesibil și fără combustibil, alimentat cu energie solară. Include o baterie externă de 60.000mAh/222W.
Informații despre produs
Nu se întâmplă prea des ca pe piață să fie introdus un mod complet nou de a găti, dar în 2015, a apărut pe piață aragazul GoSun, care a adus o tehnologie unică de gătit cu ajutorul energiei solare. Prin adaptarea atât de rapidă în lumea dezvoltată, GoSun își îndeplinește, de asemenea, misiunea principală de a permite milioanelor de oameni din țările în curs de dezvoltare să gătească în siguranță, curat și eficient.
În spatele GoSun este omul de știință american și expertul în energie solară Patrick Sherwin. În prezent, marca oferă un ecosistem complet de produse solare, inclusiv un frigider solar, o masă și patru tipuri de aragazuri (grătare).
Lada frigorifică cu compresor GoSun Chill cu un volum de 40L este un sistem de refrigerare/înghețare portabil, accesibil și fără combustibil, alimentat cu energie solară. Lada frigorifică GoSun utilizează energia solară pentru a alimenta un răcitor foarte eficient, care menține băuturile și alimentele la rece sau chiar congelate. Puteți seta temperatura între 20°C și -20°C.
Cu o tehnologie de compresor fără baterii și un capac izolat, GoSun Coolerpoate fi alimentat direct de la un panou solar portabil sau de la bateria reîncărcabilă cu litiu inclusă (35.000AMh). Lada frigorifică este, de asemenea, ușor de transportat datorită roților încorporate și mânerului telescopic. Ideală pentru călătorii, camping, pe barcă, în rulotă, pentru a sta la plajă, la pescuit sau la o petrecere în grădină.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.