Gelul energizant Chimpanzee Forest Fruit reprezintă o sursă de carbohidrați ușor de consumat de care organismul are nevoie ca sursă de energie în timpul activității fizice.
Informații despre produs
Producătorul ceh Chimpanzee, cu sediul în Brno, produce stixuri și băuturi energice pure și naturale. Produsele Chimpanzee sunt fabricate din cele mai fine ingrediente naturale pure și îndeplinesc cele mai exigente cerințe pentru un stil de viață activ și sănătos.
Gelul energizant Energy Gel Forest Fruit de la brandul Chimpenze e un produs de calitate BIO, potrivit pentru oricine are nevoie de o sursă de energie rapidă și de calitate, în special pentru sportivi - cicliști, alergători sau triatleți. Gelul are o compoziție naturală simplă, în care baza este siropul de agave organic (care are avantajul unui indice glicemic scăzut și al unei absorbții eficiente în tractul digestiv) și concentratele de fructe 100%, fără adaosuri suplimentare de zaharuri, arome și coloranți .
Recomandare: un pachet de gel energetic poate fi consumat cu 15 minute înainte de efort pentru saturarea cu carbohidrați și încă 1-2 în timpul următoarei ore de efort. De preferință cu apă.
Principalele avantaje:
alegerea ideală pentru sportivi
sursă de energie instantanee
ambalare ideală pentru buzunar
compoziție simplă și naturală
baza este siropul de agave organic (fructoză)
100% concentrate de fructe fără adaos de zahăr, arome și coloranți
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.