Lingurița Jet Boil Trail Spoon poate fi ajustată în trei lungimi pentru a facilita accesul la alimente aflate pe aragaz sau în geantă.
Informații despre produs
Compania americană Jet Boil, înființată în anul 2001 de către doi călători Dwight Aspinwill și Perry Dowstem, este specializată la aragaze și accesorii pentru acestea și în general, pentru produse de gătit și de alimentare, chiar și în cele mai extreme condiții. După multe experimente unde petreceau timp alternativ la expediții după care în laborator, în anul 2003 a luat ființă Personal Cooking System, un sistem sofisticat de gătit cu un patentat FluxRing (schimbător de căldură) și aragaz care folosea căldură maximă pentru fierbere și pierdere de căldură minimă, cu un container integrat și un capac izolator.
În sistem sunt o gamă largă de opțiuni de expansiune.
Lingurița Jetboil TrailSpoon este concepută pentru a aluneca cu ușurință și a ajunge în interiorul unei oale sau în interiorul plicului cu mâncare deshidratată. Are margine din silicon curăță cu ușurință fiecare urmă de alimente, reducând la minimum zgârierea suprafeței vasului.
Principalele avantaje:
greutate redusă 17 g
se poate seta trei lungimi
margine din silicon pentru a facilita colectarea alimentelor
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.