Firma Lyo Food a pregătit supa cremă de praz cu ceapă cu greutatea de 370 g, care este preparată prin liofilizare. Liofilizarea este înghețarea în vid. Nu conține conservanți.
Informații despre produs
Compania poloneză Lyo Food furnizează produse alimentare liofilizate de calitate (= congelate uscate) în magazine, din 1998. Ideea este de a oferi alpinistilor, turiștilor, marinarilor, sportivilor extremiști sau călătorilor cu alimente de înaltă calitate, ambalată cu toate macronutrienții importanți. În anul 2013, produsele alimentare ale firmei Lyo Food au câștigat premiul de aur Industry Awards, care este una dintre cele mai prestigioase premii care se acordă numai produselor de cea mai înaltă calitate, cu idee inovatoare. Produsele alimentare Lyo Foods, sunt 100% fabricate din ingrediente proaspete și naturale, din care compania își desfășoară activitatea doar pentru ea însăși.
Mâncarea de calitate Lyo food Supă cremă de praz cu ceapă, cu greutate de 370 g este ideală pentru drumeții, excursii, pescuit, yachting etc. Supa de praz gătită de firma Lyo Food este de calitate superioară. Este împachetată într-un ambalaj special de aluminiu care protejează împotriva umezelii și temperaturii. Din acest motiv, mâncarea nu își pierde valorile nutriționale, gustul și mirosul și este ideală pentru consum imediat. Mâncarea este confecționată 100% din ingrediente naturale.Nu se folosescconservanți artificiali și nici aditivi alimentari artificiali. Această regulă se aplică pentru toate produsele firmei Lyo Food.
Caracteristicile mâncării Lyo Food:
firma acordă atenție sporită nu numai procesului de liofilizare, ci și modului de preparare a alimentelor
ingrediente de înaltă calitate
fiecare mâncare se prepară normal înainte de liofilizare
se utilizează ingrediente 100% naturale și proaspete
unele legume și fructe sunt cultivate în propria fermă
Valoare nutritivă sporită - Alimentele liofilizate sunt foarte bogate în calorii. În plus, se păstrează toate vitaminele și mineralele. Mâncarea facilitează performanțele fizice de top.
Greutate redusă - în timpul procesului de liofilizare se îndepărtează 98% din conținutul de apă, lucru care minimalizează greutatea. Mâncarea este ușoară și foarte compactă.
Durabilitate sporită - mâncarea poate fi stocată pe o perioadă de câțiva ani. Deoarece conținutul de apă este eliminat în timpul procesului de liofilizare, efectele microorganismelor și enzimelor sunt inhibate. Fiecare plic este închis ermetic și conține un absorbant de oxigen.
Metode de preparare:
îndepărtați partea superioară a plicului deasupra benzii de resigilare
îndepărtați absorbantul de umezeală și turnați cantitatea necesară de apă fierbinte
amestecați bine și resigilați plicul
așteptați aproximativ 10 minute apoi rupeți partea superioară sub bandă
amestecați din nou
poftă bună
Valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100g
pentru 37 g (370g rehidratat)
Calorii
1393 kJ / 333 kcal
515 kJ / 123 kcal
Grăsimi
10,3 g
3,81 g
dintre care saturate
3,24 g
1,2 g
Zaharide
43,2 g
15,98 g
dintre care zahăr
21 g
7,77 g
Fibre
17,1 g
6,33 g
Proteine
8,3 g
3,07 g
Sare
14 g
5,18 g
Conține:
ceapă26%, praz 26%, cartofi, smântână, arpagic, făină de cartofi, ulei de canola, sare, condimente (conține țelină)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.