Terciul de orez cu nucă de cocos vegan de la Adventure Menu LIGHTWEIGHT este conceput pentru toți cei care au nevoie de energie în mișcare și nu conține îndulcitori artificiali, ci are o consistență cremoasă.
Informații despre produs
Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.
Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.
Oferă o porție considerabilă de mure, zmeură și coacăze, combinate cu zahăr de cocos, care vor da un impuls de încredere înainte de orice aventură în aer liber. Este ideal la micul dejun bun înainte de începerea activităților. Terciul vegan de orez și nucă de cocos cu fructe de pădure de la Adventure Menu LIGHTWEIGHT este alegerea ideală pentru a fi consumat în mișcare. Terciul nu conține îndulcitori artificiali, ci doar sirop de arțar sau zahăr din nucă de cocos. Orezul este fiert direct în lapte pentru o consistență mai fină și mai cremoasă.
Caracteristicile principale:
preparare ușoară chiar și în deplasare
fiert în lapte pentru un terci cremos
gătit corect, fără îndulcitori artificiali
gust excelent
numărul de porții: 1
Ingrediente: lapte de cocos (38%), apă, orez arborio (10%), zahăr de cocos, mure (5,3%), zmeură (4,7%), coacăze (3,3%), sare
Greutate: 97 g (300 g de mâncare finală)
A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură sub +30 °C. Se păstrează produsul deschis în frigider și se consumă în termen de 48 de ore. Termen minim de valabilitate până la data de pe partea superioară a ambalajului.
Tabelul valorilor nutriționale:
Valori nutritive
100 g
1 pachet
Valoare energetică
2.160 kJ
2.095 kJ
Grăsimi
27 g
26 g
Grăsimi saturate
22 g
21 g
Proteine
6 g
5,8 g
Glucide
61 g
59 g
zahăr
20 g
19 g
Sare
0,6 g
0,6 g
Video Adventure Menu Terci de orez și nucă de cocos cu fructe de pădure (VEGAN)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.