Supă Lyo food preparată din ingrediente 100% naturale Supa cremoasă de broccoli cu aromă Lyo food este potrivită și pentru vegetarieni.
Informații despre produs
Compania poloneză Lyo Food furnizează produse alimentare liofilizate de calitate (= congelate uscate) în magazine, din 1998. Ideea este de a oferi alpinistilor, turiștilor, marinarilor, sportivilor extremiști sau călătorilor cu alimente de înaltă calitate, ambalată cu toate macronutrienții importanți. În anul 2013, produsele alimentare ale firmei Lyo Food au câștigat premiul de aur Industry Awards, care este una dintre cele mai prestigioase premii care se acordă numai produselor de cea mai înaltă calitate, cu idee inovatoare. Produsele alimentare Lyo Foods, sunt 100% fabricate din ingrediente proaspete și naturale, din care compania își desfășoară activitatea doar pentru ea însăși.
Verdețurile nu au fost niciodată mai gustoase decât în supa noastră vegetariană de broccoli și spanac cu semințe de dovleac prăjite. Prezentarea cremoasă a acestei delicatese cu vitamine vă va atrage cu siguranță, împreună cu gustul perfect, înmuiat suplimentar de Mozzarella.
În timpul liofilizării, toate ingredientele, care sunt 100% naturale, își păstrează forma și forma inițială și, astfel, își păstrează beneficiile pentru sănătate și vitaminele. Datorită greutății reduse a întregii pungi pentru alimente, o puteți transporta cu ușurință și nu vă va îngreuna inutil bagajul. De asemenea, alimentele nu conțin aditivi, coloranți sau arome artificiale. De asemenea, compania are propriile plantații și majoritatea produselor sale sunt obținute din propriile culturi. Punga este sigilată ermetic, ceea ce face ca mâncarea să fie ușoară și de lungă durată. După ce rupeți partea de sus a ambalajului, punga devine un recipient din care puteți consuma mâncarea finită direct după ce turnați apă fierbinte peste ea.
Lyo foodVirtuțile alimentelor :
compania acordă o mare atenție nu numai procesului de liofilizare, ci și modului de preparare a alimentelor
alegeți ingrediente de înaltă calitate
fiecare aliment este gătit - la fel ca alimentele normale - înainte de a fi liofilizat
la prepararea alimentelor se folosesc numai ingrediente 100% proaspete și naturale
să cultive fructe și legume pe câmpurile lor
alege materii prime de cea mai bună calitate
potrivit pentru vegetarieni
Avantajele congelării - liofilizare
Valoare nutritivă ridicată - Alimentele liofilizate sunt foarte bogate în calorii. În plus, acestea păstrează toate vitaminele și mineralele naturale. Mesele vă vor permite să mențineți mai ușor performanța fizică de vârf de lungă durată.
Greutate redusă - 98% din conținutul de umiditate este eliminat în timpul procesului de liofilizare, ceea ce duce la o reducere semnificativă a greutății. Mâncarea este ușoară și compactă.
Termen de valabilitate lung - Mâncarea poate fi păstrată timp de mai mulți ani. Deoarece conținutul de apă este eliminat în timpul procesului de congelare, efectele microorganismelor și enzimelor sunt inhibate. Fiecare cutie este sigilată ermetic și conține un absorbant de oxigen.
Metoda de preparare:
rupeți partea superioară a ambalajului deasupra benzii resigilabile
se îndepărtează absorbantul de umiditate și se toarnă cantitatea indicată de apă fierbinte sau clocotită
se amestecă bine și se resigilează recipientul
așteptați aproximativ 10 minute și apoi rupeți partea superioară a ambalajului de sub curea
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.