Alimente deshidratate, potrivite pentru depozitare îndelungată, fluctuații de temperatură și ușor de transportat și manipulat. Vă va plăcea acest porc tras cu orez. În plus, nu conține gluten și lactoză)
Informații despre produs
Real Turmat este mâncare deshidratată, care este minunată pentru expediții lungi și călătorii scurte. Real Turmat își fabrică produsele numai din materii prime proaspete și de calitate norvegiene, care sunt tratate cu grijă pe tot parcursul procesului de deshidratare. Avantajul lor este greutatea redusă, pregătirea ușoară și gustul excelent.
Alimente deshidratate, potrivite pentru depozitare îndelungată, fluctuații de temperatură și ușor de transportat și manipulat. Potrivit nu numai pentru expediții și drumeții. Real Turmat este folosit și de armata norvegiană, iar alimentele sunt incluse în pachetele de supraviețuire și în proviziile pentru dezastre naturale și epidemii. Nu fiți luați prin surprindere și fiți pregătiți pentru orice, oricând, oriunde.
Ingrediente: Orez (34%), pulled pork (carne de porc (98%), zahăr brun, sare) (18%), roșii (11%), ceapă, ardei gras (7%), praz (6%), ulei de canola, amidon de porumb, sos de soia(soia, sare, oțet), bulion de carne (extract de drojdie, maltodextrină, sare, ulei de rapiță, extract de carne, zahăr brun, ceapă), zahăr, oțet, condimente, usturoi, tabasco (oțet, chilli, sare), antioxidant (acid ascorbic).
Principalele avantaje:
durabilă
pregătire ușoară
nu se deteriorează la temperaturi ridicate sau scăzute
greutate mică
alergeni: soia
fără gluten, fără lactoză, fără lactate
produsul poate fi depozitat la majoritatea temperaturilor, dar temperatura ideală este de aproximativ 20°C
pachetul deschis poate fi păstrat timp de o săptămână în frigider
greutate netă 121 g, după adăugarea apei aprox. 500 g
Valori nutriționale (100 G):
valoarea energetică: 452 kcal/1893kJ
proteine: 16.8 g
carbohidrați: 49 g (din care 8,78 g zaharuri)
grăsimi: 20 g (din care 2,96 g saturate)
fibre: 4.3 g
sare: 3,5 g
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:
Rupeți partea superioară a ambalajului.
Umpleți cu apă caldă până la linia de umplere recomandată pe partea exterioară a recipientului (linia de umplere, aproximativ 380 ml).
Se amestecă bine.
Închideți capacul cu fermoar.
Așteptați aproximativ 5 minute, amestecați din nou și vasul este gata. Dacă vi se pare prea groasă, adăugați apă.
Pentru a menține temperatura alimentelor, vă recomandăm să le consumați direct din ambalaj.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.