Alimentele deshidratate sunt potrivite pentru depozitare îndelungată, fluctuații de temperatură, se transportă și se manipulează ușor. Curry de cod va deveni mâncarea preferată în călătorii.
Informații despre produs
Real Turmat este mâncare deshidratată, care este minunată pentru expediții lungi și călătorii scurte. Real Turmat își fabrică produsele numai din materii prime proaspete și de calitate norvegiene, care sunt tratate cu grijă pe tot parcursul procesului de deshidratare. Avantajul lor este greutatea redusă, pregătirea ușoară și gustul excelent.
Alimentele deshidratate sunt potrivite pentru depozitare îndelungată, fluctuații de temperatură, se transportă și se manipulează ușor. Sunt potrivite nu numai pentru expediții și drumeții. Real Turmat este folosit și de armata norvegiană, iar alimentele sunt incluse în pachetele de supraviețuire și în proviziile pentru dezastre naturale și epidemii. Astfel, nimeni nu va mai fi surprins în situații critice.
Ingrediente: cartofi 32%, cod (cod 87%, fibre citrice, făină de cartofi, sare), morcov 13%, ceapă, ulei de rapiță, smântână (lapte) 7%, făină de grâu , supă de pește (pește, sare, maltodextrină, extract de drojdie, legume, ulei de rapiță, condimente), praf de curry 0,2%, condimente, antioxidant (extract de rozmarin, acid ascorbic)
Principalele avantaje:
durabilă
pregătire ușoară
nu se deteriorează la temperaturi ridicate sau scăzute
greutate mică
alergeni: pește, gluten, lactoză, lapte
produsul poate fi depozitat la majoritatea temperaturilor, dar temperatura ideală este de aproximativ 20°C
pachetul deschis poate fi păstrat timp de o săptămână în frigider
greutate netă 96 g, după adăugarea apei aprox. 450 g
cod proaspăt Lofoten din Marea Norvegiei într-un sos curry ușor
Valori nutriționale (100 g):
valoare energetică: 586 kcal/2 455kJ
proteine: 23.2 g
carbohidrați: 26,3 g (din care 4,0 g zaharuri)
grăsimi: 34,4 g (din care 7,2 g saturate)
fibre: 23.2 g
sare: 3,7 g
Instrucțiuni de preparare:
Se rupe partea superioară a ambalajului.
Se adaugă apă caldă până la linia de umplere recomandată pe partea exterioară a recipientului (linia de umplere, aproximativ 390 ml).
Se amestecă bine.
Se închide capacul cu fermoar.
Se așteaptă aproximativ 8 minute, se amestecă din nou și preparatul este gata. Dacă este prea groasă, se poate adăuga apă.
Pentru a menține temperatura alimentelor, se recomandă consumul direct din ambalaj.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.