Alimentele deshidratate sunt potrivite pentru depozitare îndelungată, fluctuații de temperatură și transport și manipulare ușoară. Mâncarea norvegiană populară este un adevărat festin indiferent de destinație.
Informații despre produs
Real Turmat este mâncare deshidratată, care este minunată pentru expediții lungi și călătorii scurte. Real Turmat își fabrică produsele numai din materii prime proaspete și de calitate norvegiene, care sunt tratate cu grijă pe tot parcursul procesului de deshidratare. Avantajul lor este greutatea redusă, pregătirea ușoară și gustul excelent.
Real Turmat este un preparat deshidratat perfect pentru expediții lungi sau călătorii scurte. Real Turmat își produce produsele folosind numai ingrediente norvegiene proaspete și de înaltă calitate, tratate cu atenție pe parcursul procesului de deshidratare.
Se remarcă prin greutatea redusă, prepararea ușoară și gustul excelent. Producătorul Real Turmat a fost evaluată de experți ca fiind cea mai gustoasă hrană de expediție despre care nu se poate spune deloc că este deshidratată. Gustul oferă sentimentul comsumului unui preparat gătit acasă, chiar și în cele mai îndepărtate locuri.
Ingrediente: cartofi 32%, cod( produs din pește 50%, cod 37%), fibre de citrice, făină de cartofi, boia 11%, ceapă 11%, ulei de măsline, roșii 6.4%, pastă de roșii, amidon de porumb, sos de soia (soia, sare, oțet), usturoi 1,1%, supă de pește (pește, sare, maltodextrină, extract de drojdie, legume, ulei de rapiță, condimente), condimente, antioxidant (acid ascorbic)
Principalele avantaje:
durabilă
pregătire ușoară
nu se deteriorează la temperaturi ridicate sau scăzute
greutate mică
alergeni: pește, soia
produsul poate fi depozitat la majoritatea temperaturilor, dar temperatura ideală este de aproximativ 20°C
pachetul deschis poate fi păstrat timp de o săptămână în frigider
greutate netă 121 g, după adăugarea apei aprox. 500 g
Valori nutriționale (100 g):
valoare energetică: 477 kcal/1 996kJ
proteine: 18,2 g
carbohidrați: 36,9 g (din care 9,2 g zaharuri)
grăsimi: 27,1 g (din care 4,4 g saturate)
fibre: 7,1 g
sare: 4 g
Instrucțiuni de preparare:
Se rupe partea superioară a ambalajului.
Se adaugă apă caldă până la linia de umplere recomandată pe partea exterioară a recipientului (linia de umplere, aproximativ 390 ml).
Se amestecă bine.
Se închide capacul cu fermoar.
Se așteaptă aproximativ 5 minute, se amestecă din nou și prepartul este gata. Dacă este prea groasă, se poate adăuga apă.
Pentru a menține temperatura alimentelor, se recomandă consumul direct din ambalaj.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.