Fasolea la ceaun de la Summit to Eat este ideali pentru vegani și vegetarieni, este bogată în fasole sănătoasă într-un sos gustos de usturoi și condimente.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Bucurați-vă de o mâncare delicioasă în timpul drumețiilor sau excursiilor. Fasolea la ceaun de la Summit to Eat este adecvată pentru vegani sau vegetarieni și este bogată în fasole sănătoasă într-un sos de usturoi și condimente. Mâncarea este perfectă în timpul călătoriilor, oferind energia necesară pentru efortul depus. Mâncarea poate fi consumată direct din plic sau poate fi servită într-o farfurie. Mâncarea are valabilitate de până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare, care funcționează pe principiul liofilizării, alimentele sunt conservate (= fără adaos de substanțe chimice), eliminând majoritatea cantității de apă (= greutate redusă), iar gustul rămâne neschimbat.
Avantajele mâncării:
practică, gustoasă
valabilitate de până la 7 ani
fără conservanți
preparare rapidă
Preparare:
1. Rupeți marginea plicului. 2. Scoateți pliculețul care conține absorbantul de oxigen (un pliculeț neinflamabil care conține oxid de fier care absoarbe umezeala). 3. Adăugați apă fierbinte în plic (plic mic - 280 ml / plic mare - 450 ml) și amestecați. 4. Închideți plicul și lăsați conținutul să se rehidrateze. 5. După 8 minute amestecați și condimentați în caz de necesitate.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 102 g
per porție (170 g)
Energie
601 kcal
1001 kcal
Proteine
14 g
26 g
Zaharide
13 g
24 g
Dintre care zahăr
5,1 g
9 g
Grăsimi
50 g
85 g
Conține:
Fasole mixtă (48%) (roșie, albă, Borlotti, albă cu bob mare, năut)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.