Fasolea la ceaun de la Summit to Eat este potrivită pentru vegani și vegetarieni și conține ingrediente sănătoase într-un sos gustos de usturoi și ierburi.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Bucurați-vă de o masă consistentă în timpul expediției sau al călătoriei. Fasolea la ceaun de la brandul Summit to Eat este potrivită atât pentru vegani, cât și pentru vegetarieni și conține ingrediente sănătoase într-un sos gustos de usturoi și ierburi. Mâncarea a fost concepută atunci pentru a oferi o masă pe drum, care va permite menținerea rezistenței în toate aventurile. Poate fi consumată direct din pungă sau servită pe o farfurie, după cum este necesar.
Are o durată de depozitare lungă, de până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare care funcționează pe principiul liofilizării alimentele sunt conservate (= fără adăugarea de substanțe chimice) iar apa se absoarbe (=se transformă în vapori), gustul rămâne la fel de proaspăt.
Beneficiile felului de mâncare:
mâncare practică, gustoasă și consistentă
garanție 7 de ani
fără conservanți
pregătire rapidă
Pregătire:
1. Rupeți marginea pungii. 2. Îndepărtați punga care conține oxigenul (o pungă neinflamabilă care conține oxid de fier absorbant de umiditate). 3. Se toarnă apă fierbinte în pungă (ambalaj mic 280 ml/ambalaj mare 450 ml) și se amestecă. 4. Închideți punga și lăsați conținutul să se rehidrateze. 5. După 8 minute amestecați sau condimentați.
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 102 g
per porție (170 g)
Energie
601 kcal
1001 kcal
Proteine
14 g
26 g
Glucide
13 g
24 g
Dintre care zaharuri
5,1 g
9 g
Grăsimi
50 g
85 g
Ingrediente:
Mix de fasole (48%) (fasole roșie, albă, Borlotti, fasole cu unt, năut)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.