Cușcușul african cu amestec de pui este ideal după o drumeție solicitantă, datorită nutrienților săi. Puteți pregăti mâncarea în ambalajul propriu și apoi să o consumați de acolo.
Informații despre produs
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.
Cușcușul african cu amestec de pui este un fel de mâncare originar din Maghreb. Felul de mâncare este ideal după o drumeție solicitantă, datorită substanțelor nutritive pe care le conține. Puteți pregăti felul de mâncare în propriul recipient și apoi îl puteți consuma direct din el. Mâncarea este potrivită și pentru copii.
Alimentul este deshidratat prin liofilizare. Acest proces îndepărtează apa din alimente fără a le rupe forma și păstrează vitaminele și mineralele benefice. Acest lucru face ca alimentul să fie mult mai ușor, dar își păstrează valoarea nutritivă și aroma originală.
Prepararea este foarte simplă și nu veți murdări nicio farfurie (cu excepția lingurii). Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, ceea ce face ca ambalajul să fie nu numai extrem de durabil și impermeabil la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci și incredibil de ușor de utilizat - cu perforații laser, fund plat, resigilabil și colțuri rotunjite pentru a fi ușor de transportat în bagaje. Ambalajul este reciclabil datorită polietilenei. Marca Trek'n Eat a renunțat la utilizarea uleiului de palmier și a boabelor de soia, a căror cultivare reprezintă o povară excesivă pentru mediu.
Principalele avantaje:
Fără ingrediente adăugate pentru a îmbunătăți gustul
uscare prin liofilizare
o masă completă
concepute de nutriționiști și bucătari
asezonarea fină a alimentelor - poate fi condimentată
greutate redusă
ambalaj reciclabil
termen de valabilitate lung (până la 5 ani)
poate fi consumată din ambalaj
Mod de preparare:
Rupeți capătul pungii
Îndoiți punga la pliul exterior, astfel încât să puteți vedea cât de multă apa trebuie să turnați înăuntru.
Se toarnă 450 ml de apă fierbinte peste alimentele din punga originală și se amestecă bine.
Închideți capătul pungii (sistem ZipLoc) pentru a împiedica pierderea aromei și așteptați timpul necesar înainte de a mânca.
Deschideți punga și începeți să mâncați confortabil direct din pungă.
După consum, aplatizați punga și închideți gâtul (pentru a împiedica scăparea reziduurilor de mâncare), puneți punga înapoi în rucsac și aruncați-o în deșeurile de plastic odată ce vă întoarceți într-o zonă civilizată.
Valori nutriționale:
la 100 g de amestec uscat
Calorii:
668 kcal
Grăsimi
4,1 g
din care saturate
0,1 g
Carbohidrați
52,2 g
din care zaharuri
5,3 g
Fibre
0,8 g
Proteine
17,9 g
Sare
3,9 g
Ingrediente:
cușcuș 67 % (semolina de grâu dur), carne de pui 12 %, amestec de condimente (conține țelină), mazăre zdrobită, ulei de floarea-soarelui pudră (conține lapte, E551), amidon modificat, sare de bucătărie, roșii, ardei iute uscat, aromă naturală Conținut de carne uscată: 24 g (echivalentul a aproximativ 84 g de carne proaspătă).
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.