Cușcușul marocan cu legume este o noutate nu numai pentru vegetarieni. Cușcușul este tipic bucătăriei nord-africane iar în acest fel de mâncare au fost adăugate o combinație de condimente cu legume delicate.
Informații despre produs
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.
Cușcușul marocan cu legume este o noutate pentru vegetarieni. Cușcușul este tipic bucătăriei nord-africane iar în acest fel de mâncare au fost adăugate o combinație de condimente cu legume delicate, ceea ce conferă întregului fel de mâncare un gust de prospețime. Se pot prepara alimentele în propriul recipient autonom și apoi să se pot consuma direct din el. Mâncarea este, de asemenea, potrivită pentru copii.
Alimentele sunt deshidratate prin liofilizare(sau îngheț). Acest proces elimină apa din alimente fără a le strica forma și păstrează vitaminele și mineralele benefice. Astfel, alimentele sunt mult mai ușoare, dar își păstrează valoarea nutritivă și aromaoriginală.
Prepararea este foarte simplă și nu veți murdări nicio farfurie (cu excepția lingurii). Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, astfel încât ambalajele nu sunt doar extrem de durabile și impermeabile la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci și incredibil de ușor de utilizat - cu perforații cu laser, fund plat, resigilabile și colțuri rotunde pentru a fi ușor de transportat în bagaje. Ambalajul este reciclabil cu polietilenă. Marca Trek'n Eat a renunțat la utilizarea uleiului de palmier și a boabelor de soia, a căror cultivare reprezintă o povară excesivă pentru mediu.
Caracteristicile principale:
fără adaos de substanțe pentru îmbunătățirea gustului
liofilizare
mâncare vegană completă
concepută de nutriționiști și bucătari
condimentarea fină a alimentelor - poate fi condimentată
greutate mică
ambalaje reciclabile
termen de valabilitate lung (până la 5 ani)
se poate consuma din ambalaj
Metoda de preparare:
Se rupe partea superioară a pungii
Se îndoaie punga la pliul exterior, astfel încât să se poată vedea câtă apă trebuie turnată.
Se toarnă 450 ml de apă fierbinte peste alimentele din punga originală și se amestecă bine.
Se închide gâtul pungii (sistem ZipLoc) pentru a evita pierderea aromei din alimente și așteptați timpul necesar înainte de a mânca.
Se deschide gâtul pungii și se poate consuma.
După consum, se aplatizează punga și se închide gâtul (pentru a împiedica scăparea reziduurilor de mâncare), se pune înapoi în rucsac și se aruncă la coșul de gunoi pentru plastic după ce vă întoarceți într-o zonă civilizată.
Valori nutritive:
Valori nutritive
la 100 g de amestec uscat
calorii
558 kcal
Grăsimi
7,8 g
din care saturate
0,6 g
Glucide
53,5 g
dintre care zaharuri
7,2 g
Fibre
2,8 g
Proteine
11,8 g
Sare
4,3 g
Ingrediente:
cușcuș 58 % (semolă integrală de grâu), ulei de floarea-soarelui (conține lapte, E551), amestec de legume în proporții variabile de greutate 16,5 % (mazăre, morcovi, ardei, țelină, ceapă, roșii), amestec de condimente (conține țelină), maltodextrină, ciuperci, amidon modificat, sare, pătrunjel, extract de rozmarin, aromă naturală.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.