Trek’n Eat Jambalaya creolă cu legume
Mâncare deshitradată
Creole Jambalaya cu legume este o alegere ideală pentru vegetarieni. Ingredientul principal este orezul cu bob lung, care este asezonat cu legume selectate și condimente din Louisiana.
Informații despre produs
Creole Jambalaya cu legume este o alegere ideală pentru vegetarieni. Ingredientul principal este orezul cu bob lung, care este asezonat cu legume selectate și condimente din Louisiana. Puteți pregăti felul de mâncare în propriul recipient și apoi îl puteți consuma direct din el.
Alimentul este deshidratat prin liofilizare. Acest proces îndepărtează apa din alimente fără a le rupe forma și păstrează vitaminele și mineralele benefice. Acest lucru face ca alimentul să fie mult mai ușor, dar își păstrează valoarea nutritivă și aroma originală.
Prepararea este foarte simplă și nu veți murdări nicio farfurie (cu excepția lingurii). Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, ceea ce face ca ambalajul să fie nu numai extrem de durabil și impermeabil la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci și incredibil de ușor de utilizat - cu perforații laser, fund plat, resigilabil și colțuri rotunjite pentru a fi ușor de transportat în bagaje. Ambalajul este reciclabil datorită polietilenei. Marca Trek'n Eat a renunțat la utilizarea uleiului de palmier și a boabelor de soia, a căror cultivare reprezintă o povară excesivă pentru mediu.
Principalele avantaje:
- Fără ingrediente adăugate pentru a îmbunătăți gustul
- uscare prin liofilizare
- o masă completă
- concepute de nutriționiști și bucătari
- asezonarea fină a alimentelor - poate fi condimentată
- greutate redusă
- ambalaj reciclabil
- termen de valabilitate lung (până la 5 ani)
- poate fi consumată din ambalaj
Mod de preparare:
- Rupeți capătul pungii
- Îndoiți punga la pliul exterior, astfel încât să puteți vedea cât de multă apa trebuie să turnați înăuntru.
- Se toarnă 450 ml de apă fierbinte peste alimentele din punga originală și se amestecă bine.
- Închideți capătul pungii (sistem ZipLoc) pentru a împiedica pierderea aromei și așteptați timpul necesar înainte de a mânca.
- Deschideți punga și începeți să mâncați confortabil direct din pungă.
- După consum, aplatizați punga și închideți gâtul (pentru a împiedica scăparea reziduurilor de mâncare), puneți punga înapoi în rucsac și aruncați-o în deșeurile de plastic odată ce vă întoarceți într-o zonă civilizată.
Valori nutriționale:
la 100 g de amestec uscat |
|
Calorii: | 318 kcal |
Grăsimi | 2,6 g |
din care saturate | 1,0 g |
Carbohidrați | 65,9 g |
din care zaharuri | 14,8 g |
Fibre | 4,1 g |
Proteine | 9,0 g |
Sare | 6,2 g |
Ingrediente:
orez cu bob lung, amestec de condimente (conține țelină), amestec de legume în proporție variabilă de 22,4 % (roșii, țelină, morcovi, ceapă, mazăre, praz, porumb), sos curry (conține soia, muștar, gluten, lapte), turmeric, piper cayenne.
Alergeni:
gluten, lapte, țelină, muștar, soia
Parametri
- Marcă
- Trek’n Eat
- Tip de carne
- Fără carne
- Procedeu de fabricare
- Deshidratare
- Vegetariene
- Da
- Gluten-free
- Nu
- Termen de garanție
- 24 luni
- EAN
- 4015753411030
Despre producători
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.