Mâncarea liofilizată Trek'n Eat muesli elvețian cu lapte este un mic dejun cu cereale pentru începutul corect al zilei. Se prepară adăugând 150 ml apă direct în punga de transport.
Informații despre produs
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.
Mic dejun cu cereale cu un gust foarte subtil de stafide pentru un stil de viață sănătos. Alimentul este deshidratat prin liofilizare. Acest proces îndepărtează apa din alimente fără a le rupe forma și păstrează vitaminele și mineralele benefice. Acest lucru face ca alimentul să fie mult mai ușor, dar își păstrează valoarea nutritivă și aroma originală.
Prepararea este foarte simplă și nu veți murdări nicio farfurie (cu excepția lingurii). Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, ceea ce face ca ambalajul să fie nu numai extrem de durabil și impermeabil la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci și incredibil de ușor de utilizat - cu perforații laser, fund plat, resigilabil și colțuri rotunde pentru a fi ușor de transportat în bagaje. Ambalajul este reciclabil cu ajutorul polietilenei.
Principalele beneficii ale Trek'n Eat:
Fără ingrediente adăugate pentru a îmbunătăți gustul
uscare prin liofilizare
concepute de nutriționiști și bucătari
asezonarea fină a alimentelor - poate fi condimentată
preparare direct în ambalaj
greutate redusă
ambalaj reciclabil
termen de valabilitate lung (până la 5 ani)
preparare posibilă chiar și cu apă rece
vegetarian
Mod de preparare:
Rupeți capătul pungii
Îndoiți punga la pliul exterior, astfel încât să puteți vedea cât de multă apa trebuie să turnați înăuntru.
Turnați 150 ml de apă (caldă sau rece) peste alimentele din punga originală și amestecați bine.
Închideți capătul pungii (sistem ZipLoc) pentru a împiedica pierderea aromei și așteptați timpul necesar înainte de a mânca.
Deschideți punga și începeți să mâncați confortabil direct din pungă.
După consum, aplatizați punga și închideți gâtul (pentru a împiedica scăparea reziduurilor de mâncare), puneți punga înapoi în rucsac și aruncați-o în deșeurile de plastic odată ce vă întoarceți într-o zonă civilizată.
Valori nutriționale:
per porție 100 g (300 g rehidratate)
per pachet 150 g (450 g rehidratat)
Calorii:
384 kcal
576 kcal
Grăsimi
10,9 g
16,4 g
din care saturate
2,3 g
3,5 g
Carbohidrați
56,4 g
84,6 g
din care zaharuri
22,1 g
33,2 g
Fibre
8,3 g
12,5 g
Proteine
10,4 g
15,6 g
Sare
0,1 g
0,15 g
Ingrediente:
Fulgi de ovăz 35%, fulgi de grâu, orez și porumb [făină (grâu, orez, porumb), făină de orz maltezat, zahăr, sare], sultane (cu ulei de floarea-soarelui), alune, caise (cu făină de orez), bucăți de mere, lapte praf integral 8%, zahăr, maltodextrină; posibili alergeni: gluten, lapte, fructe cu coajă lemnoasă (nuci)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.