Sunteți obișnuit să mănâncați în fiecare dimineață omletă la micul dejun? Răsfățați-vă cu un atfel de mic dejun în natură cu mâncarea liofilizată Trek'n Eat, fără pregătirea și transportul complicat al materiilor prime cu alimente liofilizate Trek'n Eat!
Informații despre produs
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.
Cum ar fi să începeți ziua fără un mic dejun adecvat și nutritiv? Doar turnați aproximativ 185 ml de apă rece, amestecați și prăjiți puțin - nu este nevoie să adăugați ulei. Va rezulta o omletă gustoasă și aromată, exact ca la mama acasă. Alimentul este deshidratat prin liofilizare. Acest proces îndepărtează apa din alimente fără a le rupe forma și păstrează vitaminele și mineralele benefice. Acest lucru face ca alimentul să fie mult mai ușor, dar își păstrează valoarea nutritivă și aroma originală.
Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, ceea ce face ca ambalajul să fie nu numai extrem de durabil și impermeabil la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci și incredibil de ușor de utilizat - cu perforații laser, fund plat, resigilabil și colțuri rotunjite pentru a fi ușor de transportat în bagaje. Ambalajul este reciclabil datorită polietilenei. Marca Trek'n Eat a renunțat la utilizarea uleiului de palmier și a boabelor de soia, a căror cultivare reprezintă o povară excesivă pentru mediu.
Principalele beneficii ale Trek'n Eat:
Fără ingrediente adăugate pentru a îmbunătăți gustul
uscare prin liofilizare
concepute de nutriționiști și bucătari
asezonarea fină a alimentelor - poate fi condimentată
greutate redusă
ambalaj reciclabil
termen de valabilitate lung (până la 5 ani)
fără gluten
vegetarian
Mod de preparare:
Poate fi preparat într-o tigaie sau direct în pungă.
Rupeți capătul pungii
Îndoiți punga la pliul exterior, astfel încât să puteți vedea cât de multă apa trebuie să turnați înăuntru.
Turnați 185ml de apă (caldă sau rece) peste alimentele din punga originală și amestecați bine.
Închideți capătul pungii (sistem ZipLoc) pentru a împiedica pierderea aromei și așteptați timpul necesar înainte de a mânca.
Deschideți punga și începeți să mâncați confortabil direct din pungă.
După consum, aplatizați punga și închideți gâtul (pentru a împiedica scăparea reziduurilor de mâncare), puneți punga înapoi în rucsac și aruncați-o în deșeurile de plastic odată ce vă întoarceți într-o zonă civilizată.
Valori nutriționale:
per porție 100 g (248 g rehidratate)
per pachet 125 g (310 g rehidratat)
Calorii:
553 kcal
691 kcal
Grăsimi
41,5 g
52 g
din care saturate
10,4 g
13 g
Carbohidrați
16 g
20 g
din care zaharuri
12,4 g
15,5 g
Fibre
4,5 g
5,6 g
Proteine
28,2 g
35,3 g
Sare
1,9 g
2,4 g
Ingrediente:
45 % praf de ou uscat, ulei de floarea-soarelui (conține lapte, E551), lapte integral, ceapă 8 %, fulgi de roșii, sare, pătrunjel, arpagic, piper.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.