Mâncarea gustoasă este servită cu orez alb și stocată într-un ambalaj ideal pentru călătorii. Specialitatea cu carne este perfectă pentru persoanele cu apetit mare.
Informații despre produs
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.
Este un fel de mâncare clasic. Carnea de vită Stroganoff cu orez este preparată după o rețetă originală. Carnea de vită de calitate și orezul alb oferă nutrienții necesari drumețiilor solicitante sau alpinismului. Mâncarea este deshidratată prin liofilizare. Prin acest proces se elimină apa și se păstrează vitaminele și mineralele. Mâncarea este astfel mai ușoară, însă își păstrează aroma și valorile nutriționale inițiale.
Prepararea este extrem de simplă și poate fi consumată doar cu o lingură. Brandul Trek'n Eat dispune de cele mai moderne tehnici din această industrie, datorită căreia ambalajele sunt foarte rezistente și nerespirabile pentru oxigen (care grăbește degradarea mâncării). În plus, plicurile sunt ușor de utilizat și transportat. Ambalajele sunt reciclabile din polietilenă. Brandul Trek'n Eat nu folosește ulei de palmier și a boabelor de soia, a căror cultivare constituie o povară asupra mediului înconjurător.
Caracteristicile principale ale mâncării Trek'n Eat:
fără substanțe adăugate pentru îmbunătățirea gustului
uscare prin liofilizare
fel principal de mâncare
concepută de bucătari și nutriționiști
condimentare minimă a mâncării - pot fi adăugate condimente
greutate redusă
ambalaj reciclabil
valabilitate îndelungară (până la 5 ani)
se poate consuma din ambalaj
fără gluten
Metode de preparare:
Deschideți ambalajul
Îndoiți marginea pentru a vedea cu ușurință până unde trebuie să turnați apă.
Peste mâncarea în ambalajul original se toarnă 380ml de apă fierbinte și se amestecă bine.
Se închide ambalajul (ZipLock System), pentru a nu se pierde aroma și se așteaptă o anumită perioadă de timp înainte de a fi consumată.
Se deschide ambalajul și se servește direct din ambalaj.
După ce ați mâncat, aplatizați ambalajul și închideți-l (pentru a împiedica vărsarea reziduurilor de mâncare), puneți-l la loc în rucsac și aruncați-l în containerul special pentru plastic.
Valori nutriționale:
Valori nutriționale
într-o singură porție 100 g (419 g rehidratat)
într-un singur plic 160 g (540 g rehidratat)
Calorii
419 kcal
670 kcal
Grăsimi
14,1 g
22,6 g
dintre care saturate
2,2 g
3,5 g
Zaharide
57,9 g
92,6 g
dintre care zahăr
3,6 g
5,8 g
Fibre
0,3 g
0,5 g
Proteine
14,4 g
23 g
Sare
3,3 g
5,3 g
Conține:
orez cu bob lung 46 %, concentrat din carne, ulei de floarea-soarelui (conține lapte, E551), carne de vită 10 %, maltodextrină, ciuperci, făină de cartofi, amidon modificat, concentrat de zer, ardei, roșii, sare, pătrunjel, piper, regulator de aciditate: acid citric, extract de rozmarin, aromă naturală. Conținut de carne uscată: 17,6 g( aprox. 63 g de carne crudă).
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.