O gustare delicioasă de ficat de gâscă cu kaju și ceapă de la Expres Menu. Poate fi consumat în forma initială sau uns pe pâine.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Această gustare delicioasă de ficat de gâscă cu nuci caju și ceapă de la Expres Menu poate fi consumată ca atare sau întinsă pe pâine. Nu trebuie să o păstrați în frigider și încape ușor în buzunar.
compoziție:
- carne de vită (30%), ficat de gâscă (20%), legume rădăcinoase (morcovi, țelină, pătrunjel), apă, ceapă, nuci caju (5%), usturoi, sare, foaie de dafin, piper întreg, condimente.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.