Bucățile de carne macră de curcan de la producătorul Expres menu se pot prepara în camping dar desigur și acasă.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Feliile de carne din pulpa de curcan au fost fierte până sau înmuiat în suc propriu. Carnea de curcan a fost condimentată doar cu sare și piper. Se poate condimenta în continuare carnea după gust și o puteți servi cu o garnitură. Curcanul nu conține alergeni, gluten și are doar cea mai bună carne de la un furnizor local.
Principalele avantaje ale mâncării Express menu:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătită corect și sterilizată în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 3
fără garnitură
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingredinte: pulpă de curcan, ceapă, sare, piper
Conținut: carne crudă 300 g, produs finit 300 g ± 5 %
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
527 kJ / 126 kcal
Grăsimi
5 g
Acizi grași saturați
1,61 g
Glucide
0 g
zahăr
0 g
Proteine
20,2 g
Sare
0,95 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.