Carnea de porc cu sos de smântână este un fel de mâncare gustos și bine preparat de firma Expres menu.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Carnea de porc cu sos de smântână de la Expres menu este preparată fără conservanți artificiali sau coloranți. Carnea de porc este fiartă foarte bine împreună cu legume (morcov, pătrunjel și țelină). Este condimentată cu foi de dafin, cimbrișor și ienibahar. Aceste condimente oferă mâncării un miros plăcut și un gust excelent.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
gust excelent
din ingrediente naturale
număr de porții: 1
fără garnitură
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: carne de porc (23%), apă potabilă, ceapă, lapte, ulei de floarea-soarelui, făină de porumb, făină de orez, smântână, zahăr, morcov, pătrunjel, țelină, slănină, lămâie, sare, condimente sălbatice, unt
Conținut: carne 65 g, total 300 g
Informații alergenice: produsul conține lactoză și țelină
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
622 kJ / 149 kcal
Grăsimi
8,5 g
Acizi grași saturați
3,7 g
Zaharide
11,3 g
Zahăr
4,8 g
Proteine
6,3 g
Sare
0,75 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.