Carnea de pui de la firma Expres menu poate fi folosită pentru a prepara un fel rapid de mâncare.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Pulpele de pui sunt fierte optim în suc propriu și condimentate doar cu sare și piper. Această mâncare se încălzește rapid și este ideală pentru trekking, călătorii sau chiar și pentru acasă. Mâncarea nu conține alergeni sau gluten. Mâncarea gătită este sterilizată și preparată fără conservanți artificiali.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
gust excelent
din ingrediente naturale
număr de porții: 3
fără garnitură
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: pulpe de pui (99%), sare, piper
Greutate: 300 g de carne crudă, produs preparat 300 g ±5 %
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
603 kJ / 144 kcal
Grăsimi
8 g
Acizi grași saturați
2,5 g
Zaharide
0 g
Zahăr
0 g
Proteine
18,2 g
Sare
0,95 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.