Gulașul gustos Seghedin din meniul producătorului Expres menu este preparat din materii prime nemodificate genetic și nu conține gluten.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Gulașul de Seghedin, conceput pentru două persoane face parte din meniul producătorului renumitului brand Expres menu și îi va încânta pe toți iubitorii de carne de porc și varză murată. Spre deosebire de gulașul tradițional maghiar, gulașul din Seghedin este făcut din carne de porc. Varza crează un gust ușor acrișor caracteristic, care este accentuat de usturoi și chimen.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
pregătire ușoară
fără gluten
gust delicios
durată lungă de păstrare fără refrigerare (depozitare între +1 și +30°C)
gătită corect și sterilizată în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
numărul de porții: 2
conținut: carne 130 g, total 600 g
fără garnitură
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: carne de porc (33%), varză murată (varză, apă, sare, chimen), supă de vită (apă, carne de vită și oase), smântână, ceapă, făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, sare grunjoasă, paprika măcinată, usturoi, chimen.
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține lactoză
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
Energie
388 kJ / 93 kcal
Proteine
7,7 g
Grăsimi
4,8 g
Acizi grași saturați
1,95 g
Sare
0,89 g
zahăr
0,65 g
Glucide
4,7 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.