Pui Tikka cu orez de la Summit to Eat, un pachet de călătorie delicios și practic pentru iubitorii de bucătărie indiană.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Acest vas de călătorieSummit to Eat este foarte practic datorită greutății și dimensiunii sale. Nu sunt utilizați conservanți artificiali, ceea ce garantează o aromă naturală excelentă. De asemenea, are o perioadă lungă de valabilitate - până la 7 ani. Datorită tehnicii de liofilizare, alimentele sunt conservate și marea majoritate a apei este eliminată, dar gustul rămâne proaspăt.
Beneficiile Summit to Eat:
practice, gustoase
pregătire rapidă
termen de valabilitate 7 ani
fără conservanți
Pregătirea:
1. Rupeți marginea pungii. 2. Scoateți sacul care conține absorbantul de oxigen (un sac neinflamabil care conține oxid de fier care absoarbe umiditatea). 3. Se toarnă apă fierbinte (295 ml) în pungă și se amestecă. 4. Se închide punga și se lasă conținutul să se rehidrateze. 5. Se amestecă după 8 minute, se condimentează dacă este necesar.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
per porție (126 g)
Energie
528 kcal
665 kcal
Proteine
20,2 g
25,5 g
Zaharide
46,4 g
58,4 g
Din care zaharuri
6,1 g
7,7 g
Grăsimi
30,2 g
38,1 g
Ingrediente:
orez cu bobul lung (26%)
roșii feliate
the Onion
pui (11%)
smântână (lapte)
iaurt alb (lapte)
ulei de rapiță
Pastă Tikka Curry (3%) (oțet de vin, pastă de roșii, ulei de floarea soarelui, ghimbir, usturoi, coriandru, amestec de condimente Garam Masala, coriandru zdrobit, zahăr, paprika măcinată, sare de mare, lapte praf degresat, suc concentrat de lămâie, chimen zdrobit, schinduf zdrobit, pudră de cardamom, pudră de chilli, acid lactic, frunze de dafin, agent de îngroșare (xantan), conservant (acid ascorbic, sorbat de potasiu))
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.