Macaroane cu brânză de la Summit to Eat este un fel de mâncare delicios și practic de călătorie. Potrivit pentru iubitorii de mâncare italiană.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Acest vas de călătorieSummit to Eat este foarte practic datorită greutății și dimensiunii sale. Nu sunt utilizați conservanți artificiali, ceea ce garantează o aromă naturală excelentă. De asemenea, are un termen de valabilitate lung, de până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare, care funcționează pe principiul liofilizării, alimentele sunt conservate (= fără adăugarea de substanțe chimice) și curățate de marea majoritate a apei (= ușurate), dar gustul rămâne proaspăt.
Beneficiile Summit to Eat macaroane și brânză:
practice, gustoase
pregătire rapidă
termen de valabilitate 7 ani
fără conservanți
Pregătirea:
1. Rupeți marginea pungii. 2. Scoateți sacul care conține absorbantul de oxigen (un sac neinflamabil care conține oxid de fier care absoarbe umiditatea). 3. Se toarnă apă fierbinte (305 ml) în pungă și se amestecă. 4. Se închide punga și se lasă conținutul să se rehidrateze. 5. Se amestecă după 8 minute, se condimentează dacă este necesar.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
per porție (197 g)
Energie
511 kcal
1007 kcal
Proteine
21,4 g
42,2 g
Zaharide
42,1 g
83 g
Din care zaharuri
5,6 g
11 g
Grăsimi
29,3 g
57,8 g
Ingrediente:
paste făinoase (din grâu) (34%)
sos de brânză 66% (lapte, smântână, brânză Red Leicester 40%, brânză Cheddar 40%, brânză Mozzarella 20%)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.