Orez la aburi cu pui și sos Teriyaki de la firma Summit to Eat este un fel de mâncare delicios și practic de călătorie. Potrivit pentru iubitorii de mâncare japoneză.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Acest fel de mâncare de călătorie de la Summit to Eat este foarte practic datorită greutății și dimensiunilor sale. La pregătirea ei nu se utilizează conservanți artificiali ceea ce garantează o aromă naturală excelentă. De asemenea, are o durată lungă de valabilitate - până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare care funcționează pe principiul liofilizării alimentele sunt conservate (= fără adăugarea de substanțe chimice) iar apa se absoarbe (=se transformă în vapori), gustul rămâne la fel de proaspăt.
Avantajele mâncării Summit to Eat:
practic, gustos
pregătire rapidă
garanție 7 de ani
fără conservanți
Pregătire:
1 Rupeți marginea sacului 2. Îndepărtați punga care conține oxigenul (o pungă neinflamabilă care conține oxid de fier absorbant de umiditate) 3. Se toarnă apă 360 ml fierbinte în pungă și se amestecă 4. Închideți punga și lăsați conținutul să se rehidrateze. Procesul durează mai puțin de 10 minute
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
per porție (121 g)
Energie
498 kcal
603 kcal
Proteine
21 g
25,4 g
Glucide
50,7 g
61,4 g
Dintre care zaharuri
6 g
7,2 g
Grăsimi
24,9 g
30,1 g
Ingrediente:
Orez cu bob lung (30%)
carne de pui (11%)
ceapă (11%)
ardei roșu (7%)
fasole verde
porumb dulce (7%)
ulei de rapiță
omletă
usturoi zdrobit
Sos Teriyaki (sos de soia (apă, sare, boabe de soia fără OMG, grâu prăjit, zahăr)
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.