Ciorba consistentă cu Borș de la producătorul Expres menu este preparată din sfeclă roșie cu bucăți de carne de vită și de porc, înăbușită cu legume rădăcinoase cu cartofi și varză, înăbușită cu smântână.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Ciorba consistentă cu Borș de la producătorul Expres menu este preparată din sfeclă roșie cu bucăți de carne de vită și de porc, înăbușită cu legume rădăcinoase cu cartofi și varză, înăbușită cu smântână.
Ingrediente
supă de vită (apă, carne de vită și oase), carne de vită, piure de roșii (apă, piure de roșii, sare), varză, sfeclă sterilizată (sfeclă, apă, oțet, zahăr, sare, aromă), carne de porc (spată), smântână, făină de orez, făină de porumb, legume rădăcinoase (morcov, țelină, păstârnac, pătrunjel), cartofi, zahăr, ceapă, slănină afumată ( grăsime de porc), lămâie, sare grunjoasă, boia de ardei măcinată, foaie de dafin.
Pregătire ușoară
Mâncărurile sunt deja preparate și gătite complet. Prin urmare, prepararea lor constă doar în încălzire (desigur, pot fi consumate reci). Nu este nevoie să adăugați apă sau să fierbeți alimentele. Astfel, vă puteți pregăti masa în câteva minute și o puteți servi.
Se poate încălzi în mai multe moduri:
Se pune punga sigilată într-o oală cu apă fierbinte (sau într-un ceainic), sau se lasă să se încălzească timp de aproximativ 10 minute și se servește direct pe o farfurie după deschidere.
Se golește punga direct în oală (sau în tigaie) și se încălzește timp de aproximativ 5 min.
Se transferă alimentele din pungă într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 3 minute în cuptorul cu microunde.
Folosiți dispozitivul de auto-încălzire Adventure Menu, introduceți punga sigilată și turnați apă. În aproximativ 12 min mâncarea este încălzită.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.