Supa de culoare roșie, bogată cu multe legume originare din bucătăria națională ucraineană - este borșul!
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Compania Expres menu se pricepe pur și simplu să gătească, motiv pentru care prezintă borșul. Această supă groasă, plină de legume într-o supă de carne, vă va captiva de la prima degustare. Acest fel de mâncare este preparat din ingrediente nemodificate genetic, fără conservanți artificiali, eteri și gluten.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără gluten
conținut: total 600 g
pregătire ușoară
numărul de porții: 2
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: apă, carne de vită din pulpă din față, piure de roșii (roșii, zahăr, sare), varză, sfeclă sterilizată (sfeclă, apă, oțet, zahăr, sare, aromă naturală), carne de porc (umăr), smântână, făină de orez, făină de porumb, legume rădăcinoase (morcovi, țelină, pătrunjel), cartofi, zahăr, ceapă, slănină (sare de porc), lămâie, sare, paprika, dafin
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține lactoză, țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
273,4 kJ / 65 kcal
Acizi grași saturați
1,03 g
Proteine
3,6 g
Grăsimi
2,9 g
Glucide
6,17 g
zahăr
3,3 g
Sare
0,9 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.