Ciorba consistentă de gustare de tip Gulaș de la producătorul Expres Menu conține bucăți de carne de vită și cartofi. Carnea se călește cu ceapă și ardei și este acoperită cu supă de vită. Este condimentată cu măghiran și usturoi.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Ciorba consistentă de tip Gular de la producătorul Expres Menu conține bucăți de carne de vită și cartofi. Carnea se călește cu ceapă și ardei și este acoperită cu supă de vită. Este condimentată cu măghiran și usturoi.
Ingrediente:
supă de vită (apă, carne de vită și oase), cartofi, pulpă față de vită, ceapă, făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, usturoi, sare grunjoasă, boia de ardei, măghiran, chimen, piper.
Preparare simplă:
Mâncărurile sunt deja pregătite și gătite complet. Prin urmare, prepararea constă doar în încălzire (desigur, poate fi consumate și rece). Nu este nevoie să se adăuge apă sau să se fiarbă alimentele. Astfel, se poate pregăti masa în câteva minute și poate fi consumată imediat.
Se poate încălzi în mai multe moduri
Se pune plicul sigilat într-o oală cu apă fierbinte (sau într-un ceainic) se lasă să se încălzească aproximativ 10 min și se servește direct pe o farfurie după deschidere.
Se golește pliculețul direct în oală (sau în cratiță) și se încălzește timp de aproximativ 5 min.
Se transferă alimentele din plic într-un recipient potrivit și se încălzește timp de aproximativ 3 minute în cuptorul cu microunde.
Se poate utiliza funcția de autoîncălzire Adventure Menu, se introduce plicul sigilat și se toarnă puțină apă. În aproximativ 12 min mâncarea este încălzită.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.