Supa de cartofi cu ciuperci de pădure de la producătorul Express menu este consistentă, preparată pe bază de ceapă, condimentată cu măghiran și piper. Aroma distinctivă este dată de ciupercile de pădure.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supa de cartofi cu ciuperci pădure de la producătorul Express menu este consistentă, preparată pe bază de ceapă, condimentată cu măghiran și piper. Aroma distinctivă este dată de ciupercile sălbatice.
SFATUL NOSTRU! În această supă consistentă se pot adăuga produsele de panificație preferate. Este excelentă pentru gustări și prânzuri ușoare pentru copii, vegetarieni și vegani.
Ingrediente:
apă, cartofi (8 %), amestec de legume pentru supă (morcovi, mazăre, conopidă, broccoli, varză, gulie), făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, ceapă, usturoi, sare (sare grunjoasă, iodat de potasiu), măghiran, piper, chimen.
Pregătire ușoară
Mâncărurile sunt deja pregătite și gătite complet. Prin urmare, prepararea lor constă doar în încălzire (desigur, pot fi consumate reci). Nu este nevoie să adăugați apă sau să fierbeți alimentele. Astfel, vă puteți pregăti masa în câteva minute și o puteți servi.
Se poate încălzi în mai multe moduri
Se pune punga sigilată într-o oală cu apă fierbinte (sau într-un ceainic), sau se lasă să se încălzească timp de aproximativ 10 minute și se servește direct pe o farfurie după deschidere.
Se golește punga direct în oală (sau în tigaie) și se încălzește timp de aproximativ 5 min.
Se transferă alimentele din pungă într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 3 minute în cuptorul cu microunde.
Folosiți dispozitivul de auto-încălzire Adventure Menu, introduceți punga sigilată și turnați apă. În aproximativ 12 min mâncarea este încălzită.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.